fbpx
 
Kontakt:info@lopis.si in 00386 31 332 761 (Bojan)
PisarnaPesnica pri Mariboru 32e, 2211 Pesnica
ZDRAVJE NA DELOVNEM MESTU

S kvalitetno prehrano do zdravja in več energije na delovnem mestu

Z dobro načrtovanimi jedilniki lahko poskrbimo, da imamo dovolj energije za premagovanje dnevnih izzivov. Bolj kot diete je smiselno uvesti spremenjeno in prilagojeno prehranjevanje, ki mu lahko brez težav sledimo vse življenje ter tako uravnavamo težo in ohranjamo zdravje.
  • 1. MODUL
  • Spregovorili bomo o prehranjevalnih navadah. Katere so dobre in katere slabe?
  •  V poplavi različnih informacij o zdravi prehrani bomo skupaj ugotovili, katere informacije so prave in katerih se je bolje izogibati.
  • Osnovno izobraževanje o prehrani.
  • Spoznali boste osnove zdrave in uravnotežene prehrane.
  • Seznanili se boste z zdravimi živili, ki so vam pisana na kožo.
  • Zdrava prehrana je raznolika in pestra. Spoznali boste zdrave obroke. Naučili se boste pravilno izbirati jedi, jih kombinirati in uživati ob pravem času.
  • Kako pametno naročati in izbirati prehrano v restavracijah, hotelih.
  • Prehrana za dvig energije.
  • Prehrana za dvig koncentracije.
  • Prehrana na poti (avto, vlak, letalo).
  • Pokazala vam bom tehniko, da reprogramirate in obvladate svoj um, ter premagate potrebo po jedeh, ki vas redijo in ne podpirajo vašega zdravja.

 

Mojca PERKO

PREDSTAVITEV TRENERJAmag. Mojca Perko

Je univ.dipl. inženir kemijske tehnologije in magistra farmacevtskih znanosti, ki je več kot desetletno delovno okolje v okviru Mariborski lekarn in kasneje Marifarma zamenjala za svoje sanje in poslanstvo, v katerem je povezala področje medicine in športa.

Za vas bomo pripravili:

  • Vse novo znanje bomo podprli s super motivacijski nasveti, da boste lažje sledili spremembi.
  • Za vas prilagojen jedilnik z okusnimi recepti, ki vam služi kot učno sredstvo.
  • Skupaj z udeleženci bomo na podlagi slišanega sestavljali zdrave jedilnike.
  • Enostavni recepti za pripravo obrokov v službi, malica to go.
  • Nakupovalni seznam in enostavni recepti.

Sestava zdravega jedilnika:

  • Kaj jesti za zajtrk, kaj za malico, kaj za kosilo?
  • Hrana za dvig energije in učinkovitosti.
  • Primeri dobrega celodnevnega jedilnika.

Odgovorili si bomo na vprašanja

  • Kaj naše telo rabi?
  • Kaj so makrohranila, mikrohranila, dodatki k prehrani.
  • Kolikokrat dnevno je potrebno jesti.
  • Kdaj, kaj in zakaj je dobro jesti redno. In še več.
LOPIS, izobraževanje, prevajanje, svetovanje,
Bojan Krajnc s.p.
Najdete nasSocialna omrežja
LOPIS, izobraževanje, prevajanje, svetovanje,
Bojan Krajnc s.p.
KONTAKTPišite nam
NAJDETE NASSocialna omrežja